Professionella Bygg- och Hantverkstjänster i Skåne

Hasses Bygg i Skåne AB erbjuder allt från snickeri och renoveringar till trädgårdsarbete i hela Skåne. Med fokus på kvalitet och kundens behov levererar vi professionella byggtjänster med hög precision.

Snickeri

Hos Hasses Bygg i Skåne AB är vi experter på skräddarsydda snickerilösningar. Oavsett om det gäller inbyggda hyllor, specialdesignade möbler eller kundanpassade kök, strävar våra snickare efter att skapa kvalitetsprodukter som passar perfekt in i ditt hem eller kontor. Med fokus på detaljer och långvarig hållbarhet kan du lita på att vårt hantverk kommer att överträffa dina förväntningar.

Tillbyggnad

Behöver du mer utrymme? Våra tillbyggnadstjänster är utformade för att skapa mer plats på ett sömlöst och harmoniskt sätt. Vi erbjuder allt från att planera och designa tillbyggnaden till att sköta alla byggarbeten, och vi tar alltid hänsyn till dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha ett extra sovrum, ett större kök eller ett nytt kontor, hjälper vi dig att utöka ditt hem på ett sätt som passar din livsstil.

Renoveringstjänster

Vårt team på Hasses Bygg är experter på att förvandla gamla, slitna utrymmen till moderna och funktionella miljöer. Vi erbjuder en komplett renoveringstjänst, som omfattar allt från att riva ut gamla konstruktioner till att installera nya, toppmoderna lösningar. Vi är också medvetna om betydelsen av att bevara historiska och arkitektoniska detaljer, och strävar alltid efter att kombinera det bästa av gammalt och nytt i våra renoveringsprojekt.

Ombyggnad

När du behöver ändra på ditt hem eller kontors utformning kan vårt team på Hasses Bygg hjälpa dig. Vi erbjuder ombyggnadstjänster som är utformade för att optimera ditt utrymme och göra det mer funktionellt och bekvämt. Oavsett om du vill skapa ett öppet koncept, lägga till fler rum eller förbättra ditt hem med moderna bekvämligheter, kan vi skräddarsy en lösning som uppfyller dina specifika behov.

Målningstjänster

Färg kan göra underverk för ditt hem eller kontor. Vårt team av professionella målare kan hjälpa till med allt från att välja rätt färg och finish till att utföra jobbet med omsorg och precision. Vi tar alltid hänsyn till dina specifika behov och önskemål, och vi strävar efter att leverera ett resultat som är vackert, hållbart och helt enligt dina förväntningar.

Tapetsering

Tapet kan förvandla ett rum på ett sätt som målning inte kan. Om du letar efter en snabb och effektiv lösning för att förbättra ditt hem eller kontor, erbjuder vi en mängd olika tapetlösningar. Våra professionella tapetserare kan hjälpa dig att välja rätt design och material och se till att installationen utförs korrekt för ett perfekt resultat.

Murning

Behöver du bygga en vägg, ett staket eller kanske en ny skorsten? Vårt team på Hasses Bygg erbjuder professionella murningsarbeten. Vi har erfarenhet av att arbeta med en mängd olika material, från tegel och betong till natursten, och vi kan skräddarsy en lösning som passar dina specifika behov och önskemål.

Takarbeten

Hasses Bygg är en ledande aktör inom takarbeten i Skåne. Vi har ett team av erfarna takläggare som kan hantera allt från nya takinstallationer till reparationer och underhåll. Vi använder bara kvalitetsmaterial och moderna tekniker för att se till att ditt tak inte bara ser bra ut, men också håller länge och skyddar ditt hem effektivt.

Rivningstjänster

Om du behöver riva en byggnad eller en del av den, kan vårt team på Hasses Bygg hjälpa dig. Vi har erfarenhet av alla typer av rivningsarbeten, från mindre inre förändringar till större externt rivningsarbete. Vi tar alltid hänsyn till miljön och säkerheten, och vi gör allt vi kan för att minimera störningar och skräp.

Stenläggning

Om du vill förbättra ditt landskap med vacker stenläggning, kan vårt team på Hasses Bygg hjälpa dig. Vi erbjuder en mängd olika stenarbeten, från enkla stigar och uteplatser till mer komplexa murar och trappor. Vårt team kan hjälpa dig att välja rätt material och design för att skapa en utomhusmiljö som du kommer att älska.

Trädgårdsarbete

En vacker trädgård kan förvandla ditt hem och skapa en plats för avkoppling och nöje. Vårt team av erfarna trädgårdsmästare kan hjälpa dig att skapa din drömträdgård, från att planera och designa till att plantera och sköta om dina växter. Oavsett om du vill ha en blomstrande trädgård, en praktisk köksträdgård eller en minimalistisk modern design, kan vi skapa en trädgård som passar dina behov och önskemål.

Plattsättning

Skapa en elegant yta med vår professionella plattsättning. Vare sig du vill installera ny keramik i ditt kök, badrum eller uteplats, kan vi hjälpa dig att välja rätt material och design för att skapa en vacker och hållbar yta. Våra plattsättare är dedikerade till att leverera högkvalitativt arbete och att uppfylla dina förväntningar.