Om Hasses Bygg i Skåne

Etablerade byggexperter sedan 2007

Hasses Bygg i Skåne AB har sedan maj 2007 etablerat sig som ett betrodd namn inom byggsektorn. Företaget, grundat av Hasan Katsijev, har konsekvent visat prov på tillförlitlighet och expertis inom sitt område. Med en rad tjänster till både företag och privatpersoner, har vi skapat en stark närvaro över hela Skåne genom att prioritera kvalitet, precision och kundtillfredsställelse.

Vårt team – En källa till kunskap och erfarenhet

Vårt team på Hasses Bygg i Skåne AB består av yrkeserfarna medarbetare vars samlade expertis spänner över många år inom branschen. Vi är stolta över att våra medarbetare är certifierade inom våtrumsarbete samt sten- och ställningsbyggnad, vilket ger dig trygghet och försäkran om att ditt projekt kommer att utföras med högsta möjliga kvalitet.

Kundcentrerad arbetsfilosofi

Vi på Hasses Bygg i Skåne AB har alltid kunden i åtanke. Varje projekt, stort som litet, hanteras med största omsorg och strävan att överträffa kundens förväntningar. Vi står gärna till tjänst med referenser från tidigare uppdrag, för att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av oss som din byggpartner.

Samarbeten som garanterar kvalitet

Hasses Bygg i Skåne AB samarbetar med framstående aktörer inom byggbranschen, inklusive Bauhaus, XL-Bygg och Sto Scandinavia. Dessa partnerskap säkerställer att vi alltid kan använda högkvalitativa material i våra projekt. Detta återspeglas i slutresultatet av vårt arbete, där vi strävar efter att leverera bestående och imponerande byggprojekt. Genom att välja oss som din byggpartner, försäkrar du dig om att ditt projekt är i trygga och erfarna händer. Hasses Bygg i Skåne AB – Din professionella byggpartner.

Kontakta oss

Är du redo att förvandla ditt hem? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att höra om dina idéer och hjälpa dig att göra dem till verklighet.